• +31616543414

Ik ben Saskia de Boer, Life Coach Utrecht

Mensen fascineren mij. Jíj fascineert mij. Want wat beweegt jou en wat maakt dat je doet wát je doet?

Het is mijn nieuwsgierigheid naar wat jouw hart sneller doet kloppen. Waarvoor kom jij je bed uit? Wat maakt jou enthousiast? Welke verborgen, miskende en onvervulde verlangens zitten er in jou verscholen? Welke schaduwkanten mogen niet gezien worden en welke angsten regeren?

Mijn weg kenmerkt zich door een onverwoestbare drang mezelf te leren kennen. De onderste steen boven. Emoties, blokkades, pijn, geluk, verdriet, liefde, boosheid en woede. Wat dient zich wanneer aan en waar komt het vandaan? Dit onderzoek is mijn 'School of Life' en daar ben ik super gepassioneerd over!
In mijn leven hebben zich meerdere uitdagingen voorgedaan. Van al deze uitdagingen heb ik mogen leren en leren doe ik graag. Om mijzelf te ontwikkelen. Om dicht bij mezelf te staan en mijn hart te volgen. Vanuit deze zelfliefde en compassie wil ik de verbinding aangaan met mensen om te ondersteunen bij hun processen. Jouw proces. Daar ligt mijn hart en het bieden van deze ondersteuning is voor mij dan ook een groot cadeau.
Jij bent welkom. Welkom met wat jij meebrengt en met hetgeen in jou wat aandacht nodig heeft. Want dat doet ertoe. 


facebook icon vectorHelder Helen
linkedin icon logo vectorSaskia de Boer
Saskia de Boer – Life Coach

Ervaringen

Jos Steehouder
Empathisch en doortastend; vriendelijk en resoluut; uitnodigend en confronterend. Zo is Saskia. Samen gingen we op zoek naar het antwoord op mijn vraag, waarbij haar beschikbaarheid en geduld me uitnodigden om écht op onderzoek te gaan. Met haar OPMERKZAAMHEID, KENNIS en INTUÏTIE liet Saskia me zien wat ik zelf nog niet zag en maakte ze me attent op ik wat zei, maar zelf niet hoorde. Met die ervaring heb ik weer stappen vooruit kunnen zetten in mijn ontwikkeling.
Jenya Krul
Saskia is een integer persoon die met respect en zorgvuldigheid mijn vraagstukken heeft benaderd. Op professionele wijze heeft zij mij begeleid waarbij mijn eigen leerdoelen uitgangspunt waren en waarbij ruimte was voor datgene wat aandacht nodig heeft. Met oog voor detail komt Saskia gauw tot de essentie die heeft geleid tot HELDER INZICHT in mijn eigen patronen en eigen antwoorden.
Ans
Enkele weken geleden heb ik met Saskia een opstelling gedaan. Saskia was duidelijk in het afsluiten van een gezamenlijk contract zodat we beiden wisten hoe lang en hoe we zouden werken. Wat enorm hielp was dat we het erover eens waren dat er niets opgelost hoefde te worden. Saskia verstaat DE KUNST OM VERTROUWEN TE WINNEN en te geven en om zeer beschikbaar te zijn. Tijdens de opstelling kreeg mijn gezin van herkomst steeds meer een gezicht, plek. Dat wat al lange tijd vergeten of verdrongen was mocht er weer zijn en gezien worden. Heel wonderlijk bewoog de aandacht als vanzelf naar dat wat belangrijk was in het verhaal. Ik kijk terug met een blij gevoel en op een mooie opening van een kleine stap in een groot verhaal.
Roel Vermolen
Verhelderende inzichten en confronterend. Saskia is met haar SPRANKELENDE PERSOONLIJKHEID in staat om voor mij een setting te creëren waarin ik op zoek durf te gaan. Ze schuwt geen thema’s, waardoor ik met haar heldere vragen al meerdere inzichten heb gekregen, waarmee ik verder kan. Ze OBSERVEERT SCHERP en weet de juiste punten in mijn verhaal en gedrag te signaleren en verder uit te diepen. Confronterend maar verhelderend hoe mijn “theater” haar niet afleidt en ik samen met haar daadwerkelijk durf te onderzoeken wat voor mij belangrijk is.
Anne de Jong
Een maand of zes geleden heb ik de stap genomen om mij door Saskia te laten coachen. De veelheid van zaken waar ik mee bezig ben vroegen om HELDERE REFLECTIE zodat ik focus en balans kan houden. Na een vlotte intake had ik direct een klik op helder en analytisch denken gekoppeld aan het juiste gevoel. Ik VERTROUW HAAR en voel me daarom vrij om alles te delen. Ik durf gerust te stellen dat Saskia mij goed geholpen heeft bij een paar grote beslissingen die ook voor mijn omgeving ingrijpend zijn. Dankzij Saskia zijn mijn keuzes goed geland en hou ik koers.
Marco Meijer
Saskia heeft niet alleen een zeer PROFESSIONELE, maar bovenal een EIGENZINNIGE INSLAG. Dit zorgde ervoor dat ik zaken op een andere manier ging bekijken, tot nieuwe inzichten ben gekomen, maar bovenal mij zeer op mijn gemak voelde vanaf de eerste seconde. Dat laatste is wellicht het meest belangrijke, want pas dan durf je jezelf bloot te geven en komt een proces, training of traject tot zijn recht. Helder Helen heelt inderdaad helder. Met een mooie, eigenzinnige, en zeker professionele inslag kan ik het iedereen aanbevelen. Dank je wel, Saskia, voor alles!
Jeroen van den Berg
Sinds 2005 werk ik als zelfstandig interim manager voor verschillende bedrijven en binnen verschillende projecten. Dit doe ik met veel plezier op een manier die prima bij mijn persoonlijkheid past. Het nadeel is soms wel dat je bij deze manier van ondernemen als ZZP-er soms iemand mist waarmee je kan sparren over vraagstukken en dillema’s waar je tegenaanloopt in zowel werk- als privesituaties. In Saskia heb ik een coach gevonden die me scherp houdt. Ze is FLEXIBEL voor mijn inbreng in de coachingssessies en brengt tegelijk haar ervaring en kennis in om elke sessie waardevol te maken. Ze triggert me om vanuit een HELICOPTER-VIEW te kijken naar zaken te kijken en of mijn aanpak past bij de kernwaardes die voor mij belangrijk zijn. Ik kan haar als (business) coach zeker aanbevelen...
Dominique Loof
De afgelopen jaren heb ik vanaf de zijlijn mogen meemaken hoe Saskia zich heeft ontwikkeld tot de mooie persoon die ze is. Met haar eigen ervaringen weet ze mij te INSPIREREN en stelt ze heldere vragen. Onlangs heb ik de training Persoonlijk Meesertschap bij haar gevolgd en heb ik zelf mogen ervaren hoe we met een lach en een traan tot de kern van het 'levensscript' zijn gekomen. Ze creëerde een SFEER VAN VERTROUWEN, die ik nodig had om mij als 6-jarig meisje te kunnen zien en voelen. Daar ben ik oprecht dankbaar voor. Saskia straalt rust uit en heeft de gave je dieper naar jezelf te laten kijken. Een mooier cadeautje bestaat niet!
Daniël Schuijlenburg
Ik heb een aantal weken de hulp van Saskia gekregen om de chaos in mijn hoofd op te lossen. Al heel snel ging er een nieuwe wereld voor mij open dankzij Saskia. Door haar SCHERPE BLIK en OPEN MIND voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar en was het erg fijn werken! Ook de oefeningen die we deden gaven veel inzicht in situaties/ gevoelens. In deze paar weken heb ik voor mijn gevoel reuze sprongen gemaakt! Ongelofelijk bedankt hiervoor!
Eva Schijven-Bours
Saskia geeft, door haar heldere en ontspannen uitleg, inzicht in de theorie die onze gedragingen en drijfveren verklaart. Zij schept een VEILIGE en ONTSPANNEN SFEER, waardoor ervaringsoefeningen doorleefd kunnen worden. Een aanrader; de training Persoonlijk Meesterschap!
Priti Mulder
Saskia is een spontane jonge vrouw waar ik veel bewondering voor heb gekregen. Hoe Saskia in het leven staat spreekt mij erg aan. Positief maar vooral oplossingsgericht, wat ze toe kan passen in haar eigen praktijk. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat Saskia de afgelopen maanden haar visitekaartje wel heeft achtergelaten. En zichzelf heeft weten door te ontwikkelen tot wie ze nu is geworden; een mooie jonge vrouw die met PASSIE EN VOL OVERGAVE haar droom werkelijkheid laat worden.
Liesbeth Sanders
Ik ben een paar keer bij Saskia geweest om een aantal dingen aan te pakken waar ik in mijn privéleven steeds tegenaan liep. Zij maakte me met praktische oefeningen bewust van mijn eigen denk- en handelswijze en heeft mij er al snel van overtuigd dat ik echt zelf voor verandering kan zorgen. Dit doet ze met veel humor en duidelijke taal. Nu ik begrijp waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed, kan ik er met mildheid naar kijken en op een andere manier handelen. De verhelderende en positieve stijl van Saskia maken haar tot een hele INSPIRERENDE COACH. Ze neemt je niet bij het handje, maar leert je weer zelf aan het roer te staan!
Ab Jansen
Saskia heeft me uitgedaagd om te kunnen doen waar ik energie van krijg. Door nieuwe inzichten over wie ik ben en hoe ik naar mijn omgeving kijk ben ik een bewuster mens geworden. Saskia is RECHT DOOR ZEE en puur, een kei binnen haar vakgebied!
Willem Poppe
In een aantal intensieve en tegelijkertijd ontspannen sessies is Saskia een half jaar met mij meegereisd. In mijn zoektocht een goede leidinggevende te zijn die zijn droom leeft, heeft ze mij op allerlei manieren aan het denken gezet en in de spiegel laten kijken. Saskia stelt heldere vragen, weet de ESSENTIE VAST TE HOUDEN, koppelt theorie aan het moment en daagt uit om (samen) een volgende stap te zetten. Heerlijk nuchter en relaxed bracht ze mij naar het hier & nu. Saskia beschikt over de capaciteiten om een ander TEVOORSCHIJN TE LUISTEREN!
Marloes Braakhekke
Ik heb zowel individuele coachingsgesprekken gehad als de training Persoonlijk Meesterschap gevolgd bij Helder Helen. Saskia is een fijn, enthousiast en inspirerend persoon. Ze weet een vertrouwde en VEILIGE SETTING te creëren en coacht op een open en eerlijke manier. Daardoor durfde ik mijzelf open te stellen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en meer RUST IN MIJN HOOFD gekregen.
Sabrina
Begin november volgde ik de training Persoonlijk Meesterschap. Wow, wat een fijne dag en wat heb ik veel aan de tools, oefeningen en tips die ik in de training kreeg! Saskia is een zeer betrokken en vaardige trainer, die van begin tot eind een open maar ook vertrouwde en veilige sfeer creëert! Hierdoor word je als deelnemer continu OP JE GEMAK gesteld. Met als gevolg dat je je direct open durf te stellen, de diepte in gaat voor waardevolle, DUURZAME RESULTATEN. Ik raad deze training aan iedereen aan!
Rosa-Lisa Schipper
Saskia heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in bepaalde vervelende patronen in mijn dagelijks leven. Dat ging op een hele fijne en chille manier, met heel veel RUIMTE VOOR mijn EIGEN INZICHTEN. Ik heb er echt veel aan gehad en ik zou haar zeker aanraden! 
.

Praktisch

border title zwart

KENNISMAKEN?

Ik maak een uur vrij in mijn agenda voor een onderzoeksessie en dit kost je niets. Ik geloof namelijk dat deze tijd nodig is om elkaar écht te ontmoeten. Na deze kennismaking kun je bepalen of je met mij wilt werken. Vraag nu je onderzoeksessie aan.

Mocht je denken: 'Leuk idee, gelijk zo’n sessie aanvragen. Toch bel ik je liever eerst even.'
Bel me gerust! +31616543414.

TARIEF

Ik hanteer één tarief voor particulieren.
Dat tarief is €110 per sessie exclusief btw.
Dus dat is €133,10 inclusief btw.
Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.
Je krijgt je factuur achteraf.
Zakelijke tarieven zijn op aanvraag.

Algemene Voorwaarden
Klachtenreglement NOBCO
Internationale Ethische Code NOBCO

LOCATIE

Ik maak gebruik van de Coachhuis locatie Maliebaan 45 in Utrecht. 

Het coachhuis is niet toegankelijk voor rolstoelers. We zoeken samen een ruimte die wel toegankelijk is.