Ik ben Saskia de Boer, Life Coach Utrecht

Zo. Welkom op deze site.  

Fijn dat ik je mee mag nemen in de onderdelen van Persoonlijke Groei die voor mij zo betekenisvol zijn geweest. Vaker dan eens zag ik de bodem van de put en vroeg ik me af wat mijn leven nu eigenlijk waard was. Daarom ben ik head-first in het proces van zelfonderzoek geknald. Ik heb mezelf binnenstebuiten gekeerd en ben tot in de krochten van mijn ‘Zijn’ op ontdekkingsreis gegaan.

Dat was hard nodig, namelijk. 

Ik heb geleerd dat ik de pijn van de verschillende betekenisvolle ervaringen die ik in mijn leven tegenkwam nog steeds met me meedraag. Mijn antwoord op deze pijn was heel lang vluchten, vechten, verdoven en vooral niet voelen. Ik wilde mijn verdriet niet voelen. Ik werd boos, had een grote bek en gebruikte jarenlang drank en drugs om maar weg te blijven van wat er werkelijk toe deed. Daardoor werd ik een figurant in mijn eigen leven en raakte ik in de basis steeds meer van mezelf verwijderd. Dat frustreerde me en zorgde voor onrust. En vooral: zelfafwijzing. 

Tot ik jaren geleden begon met een coaching traject en daar leerde dat innerlijke rust niet iets is wat buiten mezelf te vinden is en dat het niet iets is wat ik in de toekomst kan bereiken. Nee. Het is er al. Innerlijke rust is er al. Zelfvertrouwen is er al. Geluk is er al. Balans is er al. Ik leerde de pijn en het gemis van ooit aankijken. Ik leerde er met mildheid naar kijken en ik leerde het accepteren.

Mijn weg kenmerkt zich door een onverwoestbare drang mezelf te leren kennen. De onderste steen boven. Emoties, blokkades, pijn, geluk, verdriet, liefde, boosheid en woede. Wat dient zich wanneer aan en waar komt het vandaan? Dit onderzoek is mijn 'School of Life' en daar ben ik super gepassioneerd over!

Jij bent welkom. Welkom met wat jij meebrengt en met hetgeen in jou dat aandacht nodig heeft. Want dat doet ertoe. 


facebook icon vectorHelder Helen
linkedin icon logo vectorSaskia de Boer
Saskia de Boer – Life Coach

Ervaringen

Jos Steehouder
Empathisch en doortastend; vriendelijk en resoluut; uitnodigend en confronterend. Zo is Saskia. Samen gingen we op zoek naar het antwoord op mijn vraag, waarbij haar beschikbaarheid en geduld me uitnodigden om écht op onderzoek te gaan. Met haar OPMERKZAAMHEID, KENNIS en INTUÏTIE liet Saskia me zien wat ik zelf nog niet zag en maakte ze me attent op ik wat zei, maar zelf niet hoorde. Met die ervaring heb ik weer stappen vooruit kunnen zetten in mijn ontwikkeling.
Jenya Krul
Saskia is een integer persoon die met respect en zorgvuldigheid mijn vraagstukken heeft benaderd. Op professionele wijze heeft zij mij begeleid waarbij mijn eigen leerdoelen uitgangspunt waren en waarbij ruimte was voor datgene wat aandacht nodig heeft. Met oog voor detail komt Saskia gauw tot de essentie die heeft geleid tot HELDER INZICHT in mijn eigen patronen en eigen antwoorden.
Ans
Enkele weken geleden heb ik met Saskia een opstelling gedaan. Saskia was duidelijk in het afsluiten van een gezamenlijk contract zodat we beiden wisten hoe lang en hoe we zouden werken. Wat enorm hielp was dat we het erover eens waren dat er niets opgelost hoefde te worden. Saskia verstaat DE KUNST OM VERTROUWEN TE WINNEN en te geven en om zeer beschikbaar te zijn. Tijdens de opstelling kreeg mijn gezin van herkomst steeds meer een gezicht, plek. Dat wat al lange tijd vergeten of verdrongen was mocht er weer zijn en gezien worden. Heel wonderlijk bewoog de aandacht als vanzelf naar dat wat belangrijk was in het verhaal. Ik kijk terug met een blij gevoel en op een mooie opening van een kleine stap in een groot verhaal.
Roel Vermolen
Verhelderende inzichten en confronterend. Saskia is met haar SPRANKELENDE PERSOONLIJKHEID in staat om voor mij een setting te creëren waarin ik op zoek durf te gaan. Ze schuwt geen thema’s, waardoor ik met haar heldere vragen al meerdere inzichten heb gekregen, waarmee ik verder kan. Ze OBSERVEERT SCHERP en weet de juiste punten in mijn verhaal en gedrag te signaleren en verder uit te diepen. Confronterend maar verhelderend hoe mijn “theater” haar niet afleidt en ik samen met haar daadwerkelijk durf te onderzoeken wat voor mij belangrijk is.
Anne de Jong
Een maand of zes geleden heb ik de stap genomen om mij door Saskia te laten coachen. De veelheid van zaken waar ik mee bezig ben vroegen om HELDERE REFLECTIE zodat ik focus en balans kan houden. Na een vlotte intake had ik direct een klik op helder en analytisch denken gekoppeld aan het juiste gevoel. Ik VERTROUW HAAR en voel me daarom vrij om alles te delen. Ik durf gerust te stellen dat Saskia mij goed geholpen heeft bij een paar grote beslissingen die ook voor mijn omgeving ingrijpend zijn. Dankzij Saskia zijn mijn keuzes goed geland en hou ik koers.
Marco Meijer
Saskia heeft niet alleen een zeer PROFESSIONELE, maar bovenal een EIGENZINNIGE INSLAG. Dit zorgde ervoor dat ik zaken op een andere manier ging bekijken, tot nieuwe inzichten ben gekomen, maar bovenal mij zeer op mijn gemak voelde vanaf de eerste seconde. Dat laatste is wellicht het meest belangrijke, want pas dan durf je jezelf bloot te geven en komt een proces, training of traject tot zijn recht. Helder Helen heelt inderdaad helder. Met een mooie, eigenzinnige, en zeker professionele inslag kan ik het iedereen aanbevelen. Dank je wel, Saskia, voor alles!
Jeroen van den Berg
Sinds 2005 werk ik als zelfstandig interim manager voor verschillende bedrijven en binnen verschillende projecten. Dit doe ik met veel plezier op een manier die prima bij mijn persoonlijkheid past. Het nadeel is soms wel dat je bij deze manier van ondernemen als ZZP-er soms iemand mist waarmee je kan sparren over vraagstukken en dillema’s waar je tegenaanloopt in zowel werk- als privesituaties. In Saskia heb ik een coach gevonden die me scherp houdt. Ze is FLEXIBEL voor mijn inbreng in de coachingssessies en brengt tegelijk haar ervaring en kennis in om elke sessie waardevol te maken. Ze triggert me om vanuit een HELICOPTER-VIEW te kijken naar zaken te kijken en of mijn aanpak past bij de kernwaardes die voor mij belangrijk zijn. Ik kan haar als (business) coach zeker aanbevelen...
Dominique Loof
De afgelopen jaren heb ik vanaf de zijlijn mogen meemaken hoe Saskia zich heeft ontwikkeld tot de mooie persoon die ze is. Met haar eigen ervaringen weet ze mij te INSPIREREN en stelt ze heldere vragen. Onlangs heb ik de training Persoonlijk Meesterschap bij haar gevolgd en heb ik zelf mogen ervaren hoe we met een lach en een traan tot de kern van het 'levensscript' zijn gekomen. Ze creëerde een SFEER VAN VERTROUWEN, die ik nodig had om mij als 6-jarig meisje te kunnen zien en voelen. Daar ben ik oprecht dankbaar voor. Saskia straalt rust uit en heeft de gave je dieper naar jezelf te laten kijken. Een mooier cadeautje bestaat niet!
Daniël Schuijlenburg
Ik heb een aantal weken de hulp van Saskia gekregen om de chaos in mijn hoofd op te lossen. Al heel snel ging er een nieuwe wereld voor mij open dankzij Saskia. Door haar SCHERPE BLIK en OPEN MIND voelde ik mij erg op mijn gemak bij haar en was het erg fijn werken! Ook de oefeningen die we deden gaven veel inzicht in situaties/ gevoelens. In deze paar weken heb ik voor mijn gevoel reuze sprongen gemaakt! Ongelofelijk bedankt hiervoor!
Eva Schijven-Bours
Saskia geeft, door haar heldere en ontspannen uitleg, inzicht in de theorie die onze gedragingen en drijfveren verklaart. Zij schept een VEILIGE en ONTSPANNEN SFEER, waardoor ervaringsoefeningen doorleefd kunnen worden. Een aanrader; de training Persoonlijk Meesterschap!
Priti Mulder
Saskia is een spontane jonge vrouw waar ik veel bewondering voor heb gekregen. Hoe Saskia in het leven staat spreekt mij erg aan. Positief maar vooral oplossingsgericht, wat ze toe kan passen in haar eigen praktijk. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat Saskia de afgelopen maanden haar visitekaartje wel heeft achtergelaten. En zichzelf heeft weten door te ontwikkelen tot wie ze nu is geworden; een mooie jonge vrouw die met PASSIE EN VOL OVERGAVE haar droom werkelijkheid laat worden.
Liesbeth Sanders
Ik ben een paar keer bij Saskia geweest om een aantal dingen aan te pakken waar ik in mijn privéleven steeds tegenaan liep. Zij maakte me met praktische oefeningen bewust van mijn eigen denk- en handelswijze en heeft mij er al snel van overtuigd dat ik echt zelf voor verandering kan zorgen. Dit doet ze met veel humor en duidelijke taal. Nu ik begrijp waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed, kan ik er met mildheid naar kijken en op een andere manier handelen. De verhelderende en positieve stijl van Saskia maken haar tot een hele INSPIRERENDE COACH. Ze neemt je niet bij het handje, maar leert je weer zelf aan het roer te staan!
Ab Jansen
Saskia heeft me uitgedaagd om te kunnen doen waar ik energie van krijg. Door nieuwe inzichten over wie ik ben en hoe ik naar mijn omgeving kijk ben ik een bewuster mens geworden. Saskia is RECHT DOOR ZEE en puur, een kei binnen haar vakgebied!
Willem Poppe
In een aantal intensieve en tegelijkertijd ontspannen sessies is Saskia een half jaar met mij meegereisd. In mijn zoektocht een goede leidinggevende te zijn die zijn droom leeft, heeft ze mij op allerlei manieren aan het denken gezet en in de spiegel laten kijken. Saskia stelt heldere vragen, weet de ESSENTIE VAST TE HOUDEN, koppelt theorie aan het moment en daagt uit om (samen) een volgende stap te zetten. Heerlijk nuchter en relaxed bracht ze mij naar het hier & nu. Saskia beschikt over de capaciteiten om een ander TEVOORSCHIJN TE LUISTEREN!
Marloes Braakhekke
Ik heb zowel individuele coachingsgesprekken gehad als de training Persoonlijk Meesterschap gevolgd bij Helder Helen. Saskia is een fijn, enthousiast en inspirerend persoon. Ze weet een vertrouwde en VEILIGE SETTING te creëren en coacht op een open en eerlijke manier. Daardoor durfde ik mijzelf open te stellen. Ik heb veel over mijzelf geleerd en meer RUST IN MIJN HOOFD gekregen.
Sabrina
Begin november volgde ik de training Persoonlijk Meesterschap. Wow, wat een fijne dag en wat heb ik veel aan de tools, oefeningen en tips die ik in de training kreeg! Saskia is een zeer betrokken en vaardige trainer, die van begin tot eind een open maar ook vertrouwde en veilige sfeer creëert! Hierdoor word je als deelnemer continu OP JE GEMAK gesteld. Met als gevolg dat je je direct open durf te stellen, de diepte in gaat voor waardevolle, DUURZAME RESULTATEN. Ik raad deze training aan iedereen aan!
Rosa-Lisa Schipper
Saskia heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in bepaalde vervelende patronen in mijn dagelijks leven. Dat ging op een hele fijne en chille manier, met heel veel RUIMTE VOOR mijn EIGEN INZICHTEN. Ik heb er echt veel aan gehad en ik zou haar zeker aanraden! 
Sandra Pennink 
Ik heb de Persoonlijk Meesterschap training gevolgd. Er was een goede balans tussen de theorie en interessante opdrachten. Deze opdrachten gaven mooie inzichten en helpen bij het INZETTEN VAN VERANDERINGEN. Saskia zorgt voor een veilige sfeer waardoor je het beste uit de dag kunt halen. De locatie in Utrecht is prachtig en de dag is goed verzorgd. Als afsluiter van deze training krijg je nog een follow-up gesprek van een uur! Voor iedereen een aanrader dus! 
Tanja Koldewijn
Ik heb bij Saskia de training Persoonlijk Meesterschap gevolgd. Ik vond het geweldig! Saskia is niet zomaar een coach, ze is een heel BIJZONDER MENS. Ze stemt zich helemaal af op de groep en creëert een sfeer waarin iedereen zich veilig voelt. Daardoor durf je jezelf kwetsbaar op te stellen, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Ik had het geluk terecht te komen in een heel fijne groep. Iedereen zo lief en worstelend met zijn eigen problemen. Tegelijk ontdekten we zoveel overlap. Met de aanmoediging van Saskia, gingen we samen aan de slag om onszelf eens even helemaal BINNENSTEBUITEN te KEREN en te ontdekken waardoor we in ons leven steeds opnieuw tegen dezelfde dingen aanlopen. Wil je jezelf verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Volg dan deze training. Niet twijfelen, gewoon doen!
Thomas
Vorige week volgde ik de training Persoonlijk meesterschap. Het was een mooie dag, waarbij ik ONDER DE INDRUK was van hoeveel er behandeld en aangereikt werd in de beperkte tijd die 1 dag biedt. De groep was prettig en goed op elkaar afgestemd, dat schepte een veilige omgeving waarin mensen open konden zijn over hun (gewenste) ontwikkeling. Uiteindelijk vertrokken met CONCRETE HANDVATTEN. Aanrader!
Jule
Saskia is heel erg vriendelijk, enorm geduldig en stelde me bij de eerste ontmoeting al helemaal op mijn gemak. Ze ziet vrijwel meteen hoe iemand in elkaar zit, is erg betrokken en stelt de juiste vragen. Saskia won mijn vertrouwen en liet me keer op keer vanuit een ander perspectief naar mezelf, en de wereld, kijken. Ze leerde mij hoe ik mijn controle kon loslaten en hoe ik de rust in mijn hoofd kon terugvinden. Saskia zorgt voor een STERKE BEWUSTWORDING van mezelf maar ook van mijn omgeving. En dit allemaal met veel plezier en hier en daar een goede VLEUG HUMOR. Ik zou haar absoluut aanraden!
Marije van Elst
In een korte tijd heb ik er met behulp van Saskia voor gezorgd dat ik weer in alle rust en relaxedheid in het werk en leven sta. Saskia kan heel goed luisteren naar woorden en emoties, weet de vinger gemakkelijk op de zere plek te leggen en ondersteunt door middel van veel kennis over verschillende methodieken. Door kleine aanpassingen ‘het is als een spier die je moet trainen’ heb ik GROTE VERANDERINGEN teweeg gebracht. Saskia hielp me in te zien welke spieren ik moest trainen. Ik voelde me direct veilig en vertrouwd bij haar en zou haar zeker aanbevelen.
Brendalin Salomons
Persoonlijk Meesterschap was een bijzondere en indrukwekkende ervaring. Saskia creëert een fijne en veilige sfeer waarbij iedereen open over eigen gevoel en emoties werd. En DICHTBIJ ZICHZELF kwam. Dit met behulp van een goede balans in theorie en praktijk. Het positieve van groepsverband was voor mij het leren van elkaar en het ervaren van herkenning. Een echte aanrader. Ook als je twijfelt of het iets voor je is. In dat geval is een dag Persoonlijk Meesterschap zeker de moeite waard om er juist andere (positieve) gedachten over te krijgen.
Lisa Perales
In vijf maanden heeft Saskia mij enorm goed geholpen. Ik heb haar leren kennen als een heel warm persoon, die al snel doorheeft waar ‘DE ZERE PLEK’ zit. Ze stelt precies de juiste vragen, waardoor je echt uitgedaagd wordt om na te denken over bepaalde keuzes in je leven. Ze vraagt dóór en laat je inzien waarom je bent zo als je bent. Ik heb door haar geleerd dat mijn familiesysteem ontzettend veel invloed heeft op mij als persoon, tot op de dag van vandaag. Maar het is niet alleen maar theorie en praten, Saskia helpt je ook bij het ‘doen’. Samen zijn we tot een actieplan gekomen en heeft zij met mij meegedacht over de invulling hiervan. Vanaf de eerste minuut voelde ik mij veilig bij haar en durfde ik mij open te stellen. Zonder Saskia had ik nooit de stap durven zetten die ik nu gezet heb: een VAST CONTRACT OPZEGGEN om te gaan beginnen met ondernemen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor!
Sophie Ketels
Toen ik het overzicht even kwijt was, heb ik Saskia benaderd en daar heb ik absoluut geen spijt van. Hoe heerlijk is het om je verhaal kwijt te kunnen, samen over verschillende onderwerpen te sparren en opgelucht na een sessie weer naar huis te gaan. Ik vind het fijn hoe Saskia aanvoelt hoe ze met je om moet gaan en waardeerde haar directe en eerlijke omgangsvorm. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven, maar daarnaast ook geleerd dat sommige dingen ER GEWOON MOGEN ZIJN. En hoe simpel dat misschien ook klinkt, dat was voor mij een hele belangrijke les. Conclusie: een absolute aanrader, ontzettend inspirerend en leerzaam.
Bente Valk
Ik kwam bij Saskia omdat ik het gevoel had het merendeel van mijn leven in mijn hoofd te leven. Daar wilde ik graag wat aan doen zodat ik meer uit het leven kon halen dan wat ik deed. Nu ruim 5 maanden later kan ik zeggen dat Saskia mij hier ontzettend bij heeft geholpen. Door middel van familie opstellingen, NLP oefeningen en gewoon heel veel te praten ben ik mijn eigen PATRONEN gaan HERKENNEN en heb manieren gevonden om deze te DOORBREKEN. Saskia heeft mij handvatten gegeven om rust te creëren in mijn hoofd en ik daardoor zit ik veel beter in mijn vel, ben ik bewuster van mijzelf en ook een stuk zelfverzekerder. Ik raad Helder Helen dan ook ontzettend aan aan iedereen die daar behoefte aan heeft!

Evelien Schoenmakers
Ik heb de training Persoonlijk Meesterschap gevolgd bij Saskia de Boer van Helder Helen. Daarnaast heb ik een aantal individuele coachingsgesprekken bij haar gehad. Tijdens de workshop en de gesprekken voelde ik me VERTROUWD en VEILIG om mezelf te zijn en me open te stellen. Een jaar later heb ik weer contact met Saskia opgenomen. Ik wilde nog wat LOSLATEN. Ze heeft mij een opdracht gegeven die mij heeft geholpen om los te laten. Daarin heeft Saskia mij heel goed begeleid en mij een aantal inzichten gegeven die mij verder hebben geholpen. Daar ben ik haar dankbaar voor. Ik kan Saskia van harte aanbevelen!
Laura Endert
Vanaf begin dit jaar heb ik een tiental afspraken met Saskia gehad. De insteek was werken aan het steeds weer overspannen raken op werk en de onzekerheid die daaraan ten grondslag ligt. Ze toonde eindeloos LIEFDEVOL GEDULD maar ook VLIJMSCHERPE STRENGHEID waarmee ze direct door de verhalen heen prikte waarmee ik andere therapeuten maar ook mezelf voor de gek hield. Ze maakt gebruik van nlp oefeningen maar ook mindfulness en leren gebruik te maken van de signalen die je lijf je stuurt die ik zo gewend was te negeren of zelfs te haten. Ik ben nu ruim een half jaar verder en op meerdere vlakken immens veranderd, of juist meer bij mezelf gekomen. Ik herken nu de kritische en angstige stemmetjes waarmee ik mezelf vroeger afranselde en kan ze vanuit een volwassener, rustiger perspectief bekijken en een plaats geven. Ik ben Saskia heel dankbaar en raad iedereen van harte aan het jezelf te gunnen gebruik te maken van haar hulp, want ook al doe je het allemaal uiteindelijk zelf, het hoeft niet alleen.

Derk van der Pol
Inmiddels werk ik met Saskia een tijd aan mijn zoektocht naar autonomie. Een zoektocht die me brengt naar waar ik vandaan kom en me op het pad brengt vooruit te kijken. Ik ben blij dat ik deze zoektocht met haar als coach ben aangegaan. Saskia legt op een scherpe, oprechte en speelse manier de vinger op de zere plekken. Wanneer ze ziet dat ik afdwaal, ontkom ik er niet aan: ze haalt me terug, CONFRONTEERT ME met waar mijn gedachten op dat moment zijn. “Fuck, ze heeft me door” denk ik dan. Het mooie is dat ik daardoor juíst de dingen die ik liever niet aankijk, nu wel aankijk. Haar manier van werken met wat in dit moment om aandacht vraagt, leidt steeds tot DIEPE INZICHTEN. En dat helpt enorm, want ik merk vooruitgang. Ik herken patronen in mijn dagelijkse handelen terug en weet er steeds beter op te acteren, vanuit autonomie. Dankjewel Saskia!
Hanne Wassink
Ik heb Saskia ervaren als een krachtige, INTUÏTIEVE coach. Ze leidt je snel naar de kern, waardoor gesprekken altijd mooi confronterend zijn en groeipunten concreet naar boven komen. Omdat Saskia heel erg met je levelt van mens tot mens, ontstaat er een space waar eerlijkheid van nature naar boven komt. Gesprekken mogen 'RAUW' zijn, je ego wat stiller en je verhaal kwetsbaar en echt. Saskia triggert je om vanuit je gevoel te spreken en delen.
Aartje van Houten
Heel soms kom je een bedrijfsnaam tegen die precies past bij de dienstverlening en de persoon die er vorm aan geeft. Dat is het geval bij Helder Helen. Saskia beschikt over de gave om in no time een veilige setting te maken en zo op heel effectieve wijze aan je vragen of doelen te werken. Reken niet op een fix van je problemen. Daar is ze KRAAKHELDER in. Wat zes coachingsessies met Saskia opleverden is juist veel waardevoller. Een prachtige investering in jezelf. Ik kreeg veel begrip over de impact van het systeem waar je als persoon onderdeel van bent, over de plek waarop je land in je gezin. De situaties waar ik ingezogen werd en wat je doorgeeft aan volgende generaties.  Ik leerde van Saskia nog bewuster te voelen en niet weg te blijven van pijn. En over de kracht van de helende bewegingen. Saskia heeft zeer veel respect voor het proces dat je doormaakt, laat het aan jou en staat je op heldere, liefdevolle wijze bij. Ze is een fijn, open en invoelend mens. En heel DESKUNDIG! Gun jezelf de investering. Het levert je zoveel waardevolle inzichten op, die niet in geld zijn uit te drukken.
Kim van Ling 
Het duurde even een paar dagen voordat ik deze review had gepost, puur omdat Saskia de allerbeste review verdient. Voor mij is Saskia MEER DAN EEN COACH, door haar begrip en interesse in mij als persoon. Op dag 1 stond ik nog niet echt open voor coachsessies en overviel alle energie mij. Saskia heeft mij geleerd dat al mijn gevoel (angst, verdriet, boosheid, blijheid ) er mag zijn, en dat het heel belangrijk is naar mijn lichaam te luisteren. Met al haar kennis, verschillende oefeningen en haar luisterend oor heeft ze mij geleerd dat IK er mag zijn en dat het goed is, niks om je voor te schamen - geef jezelf alleen even de tijd. Dank lieve Saskia
Marloes S.
Voor mij is het coaching traject met Saskia van Helder Helen echt het begin van een nieuwe manier van nadenken en ervaren van situaties die voorvallen in je leven. Soms loop je in je volwassen leven al jaren met dezelfde problemen en lukt het je maar niet die valkuilen te omzeilen. Saskia heeft me geleerd om ÉCHT TE KIJKEN naar de pijn uit het verleden, echt te kijken naar het probleem, de angst of de uitdaging. Ze leert me écht te praten over een moment, écht te praten over wat al jaren geen goede plek krijgt en wat dus niet verwerkt wordt. Ze leert me om daar kritisch naar te kijken. Ze voelt als geen ander aan waar het pijnpunt ligt en durft daar met een SCHERP OOG en GOEDE VRAAG verder op in te gaan. Ze leert me om situaties op meerdere manieren te zien en te ervaren waardoor ik niet blijf hangen in de eerste of die ene emotie. Het allermooiste wat ik geleerd heb van Saskia is, dat niet elke oorzaak van een probleem duidelijk is maar dat dat ook niet persé hoeft om er mee te leren omgaan. Ik raad Saskia echt aan als coach als je klaar bent met het negeren van knelpunten en je echt wilt klimmen op je eigen ladder van ontwikkeling.
Marc Martens 
6 juni 2020 heb ik de training Persoonlijk Meesterschap van Saskia mogen volgen. Tijdens de training wist Saskia samen met mijn mede kandidaten een omgeving te creëren waarin iedereen OPEN en EERLIJK kon deelnemen aan de training. Ik ben enorm dankbaar voor de inzichten die ik tijdens deze dag gekregen heb. Eén van de oefeningen waar ik vooraf mijn bedenkingen bij had heeft mij enorm geraakt. Het heeft mij laten zien dat er naast de doelen die ik voor de dag had, nog meer was waarvan het goed is om er mee aan de slag te gaan. Naar aanleiding van de training ben ik mij verder gaan verdiepen in de theorieën die tijdens de training zijn toegepast, waarbij Saskia mij tijdens het telefonische opvolggesprek duidelijk wist te maken dat het goed is om ook aandacht aan een ander pad te besteden. Voor een ieder die wil onderzoeken waarom je op een bepaalde wijze naar zaken kijkt, reageert, of ergens mee omgaat, ZEER DE MOEITE WAARD om een keer aan de training Persoonlijk Meesterschap mee te doen.
Pleun van den Berg
De afgelopen tijd heb ik verschillende coaching gesprekken gehad bij Saskia. Ik ging er iedere keer met een fijn en vertrouwd gevoel naartoe en het was een plek waar ik me OPEN durfde te STELLEN. Saskia is recht door zee, confronterend op de juiste momenten en ze stelt goede vragen. Mede door de gesprekken met haar heb ik inzichten gekregen in mijn eigen handelen, durf ik mij KWETSBAARDER op te stellen en begrijp ik beter hoe ik in elkaar steek. Al met al heel blij dat ik dit heb gedaan. Een echte aanrader dus! 
Frans van Zon
Ondanks dat het verkennen en herkennen van mijn oude patronen toch wel wat zware kost is heb ook ontzettend genoten van de training Persoonlijk Meesterschap. Dik compliment voor Saskia, de manier waarop ze zich kwetsbaar opstelde, de kennis die ze heeft en de warme manier waarop ze de groep meenam: BEWONDERING! Tijdens een van de oefeningen kon ik niet goed bepalen wat er met mijn benen gebeurde. Uiteindelijk kwam ik uit op: ik wil graag bewegen maar voel de onveiligheid, een oud patroon! Niet fijn om te ervaren maar heel goed om te voelen en bewust van te worden. Het bewustzijn helpt me in mijn dagelijkse leven om beter om te gaan met die angst en ANDERE KEUZES te maken. Kortom: een lifechanging event, nu doorpakken. Saskia samen met onze mooie groep: bedankt!
Joris van Baars
Op een essentieel kruispunt in mijn leven had ik behoefte aan een kritisch klankbord. Saskia is MEER DAN DAT. Ik voelde me vanaf de eerste kennismaking direct en volledig op mijn gemak. Saskia is een open persoon, warm, uitnodigend, betrokken. Samen zijn we op zoek gegaan naar de patronen en valkuilen die - vaak onbewust - mijn keuzes beïnvloeden.  Saskia heeft me daarin uitstekend begeleid. Zij schept rust en ruimte, heeft een scherp oog en een luisterend oor, vraagt door als het moeilijk wordt, geeft terug wat zij ziet en hoort. Zij heeft mij in staat gesteld zélf de keuze te maken in welke richting mijn weg zich vervolgt, ZONDER OORDEEL, verhelderend en helend. Met een chocolaatje op zak vervolg ik mijn reis.
Jenny van Herpen
Saskia heeft mij geleerd hoe ik mijn hoofd en lichaam meer rust kan geven, beter bij mijn gevoelens kan komen en te luisteren naar mijn lichaam. Mede hierdoor heb ik meer VERBONDENHEID MET MEZELF gevonden. Dit heeft mij, in een lastige periode tijdens het herstel van een burn-out, enorm geholpen. Ik vond haar heldere aanpak met oefeningen tijden de sessies fijn en praktisch. Hierdoor kwam ik beter bij mijn gevoel, durfde ik mijn kwetsbaarheid te tonen en het heeft me enorm veel inzichten gegeven. Daarnaast vind ik Saskia een lieve, empathische en zeker ook een stoere vrouw!
Inge Bobbink
Geraakt door Saskia's openheid waarmee ze een heel persoonlijk verhaal deelde voelde ik direct dat zij de persoon was met wie ik een aantal belangrijke issues in mijn leven verder wilde onderzoeken en HELEN. Al in het eerste contact per mail was haar betrokkenheid zo voelbaar. Saskia geeft oprechte aandacht en ruimte waardoor ik me veilig en uitgenodigd voelde om alles wat er was aan te kijken. Ze is HELDER, down-to-earth, en vooral zichzelf. Ze heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik ook 'gewoon' mezelf kan zijn. Van daaruit heb ik grote stappen kunnen maken. Dank lieve Saskia!  
.

Praktisch

border title zwart

STARTEN?

Als we elkaar ontmoeten gaan we direct de diepte in.  
Daarmee start meteen het echte werk.
Aan een 'gratis' kennismaking doe ik dus niet. 
95% wordt namelijk klant en ik verspil er tijd mee.
We doen daarom een korte telefonische intake. 
Waarna jij besluit of je wilt samenwerken. 

Simpel, toch? 
Zo kunnen we meters maken. 
Je kunt me hier bellen! +31616543414.

MAATWERK

Alle trajecten zijn maatwerk.
Jouw coachvraag bepaalt immers wat nodig is.
Naast de trajecten zijn ook losse sessies mogelijk.
De investering daarvan is €150 ex BTW.
Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.
Je krijgt je factuur achteraf.

Algemene Voorwaarden
Klachtenreglement NOBCO
Internationale Ethische Code NOBCO

LOCATIE

De gesprekken vinden plaats op Maliebaan 45 in Utrecht.
Dit is een prachtige plek met fijne energie.
Momenteel kan het zijn dat je liever niet fysiek afspreekt.
Of je woont niet in de buurt.
En het is aannemelijk dat je tóch coaching wilt.
Dat is geen probleem, want dan werken we via Zoom.